Important: alternate between the different themes.

Programma
0
Date
Activity
Start
Finish
Duration
Notas
07/09/2021
10
​9:00 AM
​10:00 AM
1 hr
Check-in
Programma
Context Setting: welke houdingen hebben we nodig als systems coach? Wat willen we meenemen naar onze dagelijkse praktijk?
Herinner enkele van de
​10:00 AM
​10:45 AM
45 mins
Bien préciser le contexte Wel denken om iets te doen met die dingen die naar boven komen gedurende deze oefening (noteren op flip) The outcome should give some topics as an input for the next exercise
⏸ Pause
​10:45 AM
​11:00 AM
15 mins
​11:00 AM
​12:30 PM
1 hr 30 mins
Explore previously emerged topics (or cases) through the different levels
🥕 Lunch
​12:30 PM
​1:30 PM
1 hr
Participatief moment.
​1:30 PM
​2:15 PM
45 mins
🎨 Free time
​2:15 PM
​2:30 PM
15 mins
Time to do whatever you want
reflection time
journaling
play
laugh
dance
call...
⏸ Pause
​3:15 PM
​3:30 PM
15 mins
​3:30 PM
​5:00 PM
1 hr 30 mins
08/09/2021
9
​9:00 AM
​9:30 AM
30 mins
Coming back on previous day:
What’s present that you wish to explore further ?
How do you feel ?
​9:30 AM
​11:30 AM
2 hrs
​11:30 AM
​12:30 PM
1 hr
Fishbowl exercise to explore what we can do with certain cases
🥕 Lunch
​12:30 PM
​1:30 PM
1 hr
💃🏼. Polka dance 😄
​1:30 PM
​1:45 PM
15 mins
​1:45 PM
​3:00 PM
1 hr 15 mins
⏸ Pause
​3:00 PM
​3:15 PM
15 mins
​3:15 PM
​4:30 PM
1 hr 15 mins
⟳ Check-out
​4:30 PM
​5:00 PM
30 mins


Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.