Skip to content
Volta Strategic Planning 2024/2025
Share
Explore

Strategic Planning Agenda

Opening and Welcome (10 Min) 1:00 - 1:10
Brief welcome and introductions
Review agenda and objectives for the session
Volta's Mission and Vision (10 Min) 1:10 - 1:20
Review and reaffirm Volta's mission and vision
Identify any potential updates or refinements needed
Review the problems we are solving for our ideal startups
Ideal Startup Profile (10 Min) 1:20- 1:30
Review and validate Volta's ideal startup profile
Discuss target market segments and potential expansions
Identify key differentiators and value proposition for startups
Progress Update (30 Min) 1:30 - 2:00
Volta progress (Last year In Review)
Update on interest from other organizations
Quality over quantity update
Strategic Priorities and Objectives (90 min) 2:00 - 3:30
Brainstorm key strategic initiatives for the next 1-3 years
Define specific, measurable objectives for each strategic priority
Align priorities with Volta's mission, vision, and ideal startup profile
Break (15 Min) 3:00 - 3:15
Sydney Community Development (45 min) 3:15 - 4:00
Discuss any risks associated with Sydney Community Development
Discuss mitigation strategies
Action Planning and Next Steps (45 min) 4:00 - 4:45
Recap / review Strategic priorities based on brainstorm
Wrap-up and Closing (15 min) 4:45 - 5:00
Recap key decisions and next steps
Review action items

Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.