Squid Game Party Planner
Share
Explore
Game Plan

Run-of-Show

Add Agenda Item
Agenda
0
Search
Start
End
Activity
Duration
Co-Host
1
​5:00 PM
​6:30 PM
🍴 Set-up
90 mins
2
​6:30 PM
​7:00 PM
🍱 Finger Foods
30 mins
3
​7:00 PM
​7:15 PM
🎭 Welcome
15 mins
Buck Dubois
4
​7:15 PM
​7:45 PM
⛳️ Game 1: Capture the Flag (Midnight Fight Scene)
30 mins
Felix Marlin
5
​7:45 PM
​8:00 PM
🚦 Game 2: Red Light, Green Light
15 mins
Buck Dubois
6
​8:00 PM
​8:30 PM
🍪 Honeycomb Cookie Challenge
30 mins
Felix Marlin
7
​8:30 PM
​8:45 PM
🪞 Game 3: Hopscotch (Glass Stepping Game)
15 mins
Buck Dubois
8
​8:45 PM
​9:00 PM
🏆 Prizes
15 mins
Felix Marlin
9
​9:00 PM
​9:30 PM
🍱 Finger Foods
30 mins
10
​9:30 PM
​10:00 PM
🗑 Clean-up
30 mins
There are no rows in this table

Note: The Duration column will adjust according to the times in the Start and End time columns.

Share
 
Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.