Meeting start:
​2:00 PM
GMT and
​10:00 AM
EST
Search
Start GMT
End GMT
Duration
*
Subject
Details
Session Lead
Team Preparation
1
2:00 PM
2:05 PM
5 mins
1
Opening, agenda recap and session goals
LC
Lawrence Chapman
2
2:05 PM
2:20 PM
15 mins
2
Inspiration
Something that has inspired you over the last couple of months.
1 min each
MO
Marta Oliveira
Choose in advance of the offsite
3
2:20 PM
3:05 PM
45 mins
3
Team scorecard
Review of scorecard aggregated results, comparison March 2021 / Feb 2022
BS
Bjorn Schroder
MO
Marta Oliveira
Team members to have completed and submitted their scorecards for collation.
4
3:05 PM
3:15 PM
10 mins
Break
5
3:15 PM
4:00 PM
45 mins
4
Retrospective part 1
Team Value theme driven retrospective
AF
Alison Foster
LB
Lisa Bolsover
NL
Nelson Lee
Team members to identify what went well, what did not go well and ideas for improvement
6
4:00 PM
5:00 PM
1 hr
5
Purpose and Loving work guest
LC
Lawrence Chapman
7
5:00 PM
5:10 PM
10 mins
Break
8
5:10 PM
5:25 PM
15 mins
6
Retrospective part 2
AF
Alison Foster
LB
Lisa Bolsover
NL
Nelson Lee
9
5:25 PM
5:35 PM
10 mins
7
“Green eyes” feedback
New joiner impressions
NL
Nelson Lee
OB
Olly Bey
RO
Ruairi O'Grady
PM
Pedro Mantecon
10
5:35 PM
5:40 PM
5 mins
8
Portugal March offsite update
LC
Lawrence Chapman
MO
Marta Oliveira
11
5:40 PM
6:00 PM
20 mins
Drinks and games
🍹🍸🧉🍺🍷🍹🍸🧉🍺🍷🏓🎾🧩🎰🎯🎲🎳🎮🪀🎱
No results from filter
4 hrs
Sum

Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.