Skip to content

icon picker
Data in Schools: Official Agenda

Data in Schools Conference Feb 29th and Mar 1st, 2024
Official AES Conference Agenda: Hall of Peace
0
Ready?
Day
Title
Search
Day
Title
Facilitator
Start time
End time
Duration
1
Day 1 Feb 29, 2024
Registration
AES Team
​8:30 AM
9:00 AM
30 mins
2
Day 1 Feb 29, 2024
Opening Remarks
Chris
​9:00 AM
9:10 AM
10 mins
3
Day 1 Feb 29, 2024
Day 1 Keynote: Nic Ponsford
Nic
​9:10 AM
9:55 AM
45 mins
4
Day 1 Feb 29, 2024
The Spice Market
Ben
​9:55 AM
10:35 AM
40 mins
5
Day 1 Feb 29, 2024
{BREAK}
​10:35 AM
10:50 AM
15 mins
6
Day 1 Feb 29, 2024
This is My JAM! Participant Share #1
Andy
​10:50 AM
11:40 AM
50 mins
7
Day 1 Feb 29, 2024
Oberoi Challenge: Words are Data too! (Silent data, Loud impact)
Chris
​11:40 AM
12:40 PM
60 mins
8
Day 1 Feb 29, 2024
(optional) School Tour
Bob and Megan
​12:45 AM
1:15 AM
30 mins
9
Day 1 Feb 29, 2024
{LUNCH}
​12:45 PM
1:45 PM
60 mins
10
Day 1 Feb 29, 2024
Workshops - Introduction and Logistics
Ben
​1:45 PM
1:50 PM
5 mins
11
Day 1 Feb 29, 2024
Workshop Round 1
Ben
​1:50 PM
2:50 PM
60 mins
12
Day 1 Feb 29, 2024
{BREAK}
​2:45 PM
3:00 PM
15 mins
13
Day 1 Feb 29, 2024
This is My JAM! Participant Share #2
Andy
​3:00 PM
3:40 PM
40 mins
14
Day 1 Feb 29, 2024
Closing Remarks
Chris
​3:40 PM
3:50 PM
10 mins
15
Day 1 Feb 29, 2024
Social Event (Optional)
Bob
​4:15 PM
8:15 PM
240 mins
16
Day 2 Mar 1, 2024
Welcome & Registration
AES Team
​8:30 AM
9:00 AM
30 mins
17
Day 2 Mar 1, 2024
Opening Remarks
Chris
​9:00 AM
9:10 AM
10 mins
18
Day 2 Mar 1, 2024
Day 2 Opening Keynote: Matthew Savage
Matthew
​9:10 AM
10:10 AM
60 mins
19
Day 2 Mar 1, 2024
The Spice Market
Ben
​10:10 AM
10:40 AM
30 mins
20
Day 2 Mar 1, 2024
This is My JAM! Participant Share #3
Andy
​10:40 AM
11:30 AM
50 mins
21
Day 2 Mar 1, 2024
{BREAK}
​11:30 AM
11:40 AM
10 mins
22
Day 2 Mar 1, 2024
Workshop Round 2
Ben
​11:40 AM
12:40 PM
60 mins
23
Day 2 Mar 1, 2024
{LUNCH}
​12:40 PM
1:25 PM
45 mins
24
Day 2 Mar 1, 2024
Workshop Round 3
Ben
​1:25 PM
2:25 PM
60 mins
25
Day 2 Mar 1, 2024
{BREAK}
​2:25 PM
2:35 PM
10 mins
26
Day 2 Mar 1, 2024
This is My JAM! Participant Share #4
Andy
​2:35 PM
3:05 PM
30 mins
27
Day 2 Mar 1, 2024
The Mullet Panels: Workshop Presenters Q&A
Ben
​3:05 PM
3:50 PM
45 mins
28
Day 2 Mar 1, 2024
Closing statements, Program Feedback and transition to social event
Chris
​3:50 PM
4:00 PM
10 mins
There are no rows in this table


Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.